arlovsreklam_sponsorEn viktig partner
Sedan början på 1999 har The Search ® Adventures arbetat tillsammans med Arlövs Reklam och Tina Holst. Vi är ett litet företag och köper oftast små uppsättningar med kepsar, tröjor, jackor och broderade märken till våra äventyr och expeditioner. Arlövs Reklam har alltid hjälp oss med vad våra behov. På varje bergstopp som vi bestigit vajar en flagga gjort och designad med hjälp av Tina och Arlövs Reklam.

Under 2015 reste vi till Nepal för att hjälpa jordbävningsoffren i byn Saydul. Vi byggde en skola, köpte förnödenheter och material till byn så att dom skulle kunna komma på fötter igen. Arlövs Reklam gjorde det möjligt för oss att visa att vi var ett Team. Över 40 personer bar stolt sin team tröja och keps varje dag. Tröjorna var sponsrade av Arlövs Reklam.

Tack Tina och Arlövs Reklam för er fantastiska support.

Företagsinformation:

Arlövs Reklam AB – Över 35 år i branschen

I våra fräscha lokaler på Borggatan 2 i Arlöv finner du oss. Du är alltid välkommen in och tala med någon av våra engagerade säljare.

Eget tryckeri
Efter drygt 35 år i branschen har vi byggt upp ett starkt kontaktnät med bra leverantörer och lojala kunder. Detta är vi mycket stolta över!

 Med eget tryckeri är vi flexibla och har kontrollen över hela produktionskejdan. Vår bredd omfattar screen-, tampo-, transfer-, plantryck samt även brodyr och gravyr. Vi kan ordna tryck snabbt och i små antal vid behov.

Vår målsättning

Din helhetslösning är att underlätta för dig som kund, både i det praktiska arbetet med att bestämma och ta fram varor och genom att komma med idéer och förslag som passar dina specifika behov.

Allt från brevpapper till arbetskläder! Även om det du söker inte finns med i katalogen så brukar vi kunna ordna det mesta – tveka inte att fråga!

Kontakt: Arlövs Reklam | Borggatan 2, Arlöv | Tel: 040 – 53 41 40 | E-post: info@arlovsreklam.se

Uhuru Summit Arlövsreklam

arlovsreklam_sponsor3

Arlovsreklam_sponsor2

NEPAL2015_1arlovsreklam_sponsor5