Vårt Afrika

Dancers_Rwanda

Sedan slutet på 90-talet har vi rest och upptäckt Afrika. Vi har fokuserat på Östafrika och till länderna Tanzania, Kenya, Uganda och Rwanda. Det som är underbart är att vi fortfarande har massor med Afrika kvar att uppleva.

Vi är i dag experter på att planera safariresor, vandringar och toppturer på bl.a. Kilimanjaro och i nationalparkerna Selous, Lake Manyara, Tarangire, Ngorongoro och Serengeti i Tanzania. Vi har genomfört mer än 25 lyckade expeditioner till Kilimanjaros topp.

Vi älskar Afrika och vi återvänder hit om och om igen.

The Search ® Heart of Africa hette vår expedition 2011 och 2012 som gick genom Rwanda och Uganda. Under denna resa upplevde vi det innersta av svarta Afrika. Bergsgorillor, vulkansjöar, bergsvandringar, chimpanstracking och mycket, mycket mer. Se film här

Under 14 dagar åkte vi genom dessa två länder med bekväma Toyota Land Cruisers och vi färdades på grusvägar, genom bananplantager och små lokala byar på den afrikanska landsbygden.

GorillaMötet med Bergsgorillorna i Parc Des Volcan i Rwanda är ett magiskt möte och ett minne för livet. Lika så är Kazinga kanalen, Queen Elizabeth Nationalpark och Murchion falls unika och enasående upplevelser. 2018 är det dags igen och då tillsammans med docent Otto Hermelin som en av våra färdledare.

Låt oss hjälpa dig att planera och skapa en unik upplevelse i Afrika.

Fredrik Hermelin/The Search ® Adventures

 

Bilder från våra expeditoner