Sedan 2015 har vi på The Search ® Adventures arrangerat häftiga Ski touring resor till Österrike och Norge. Målet är alltid att åka så mycket sidor vi kan, njuta av bergen, stillheten och utmaningen att vandra till fantastiska platser och toppar, för att sedan ”klicka i” och åka utför.

Vi började våra resor till den lilla bergsbyn Alpabch i Tirol, där vi bestigit Grosser Galtenberg, Sagtaler Spitz, Lämpersberg, Standkopf och i närliggande by Sonntagsköpfl. Våra Ski touring äventyr lämpar sig till dem som åkt en hel del skidor tidigare, men som vill prova något nytt och lära sig mer om terräng och att åka ”Backcountry”

Nu är det dags för 2019 års program till fantastiska Alagna Valsesia, en liten bergsby i nordvästra Italien. Bergsmassivet är Monterosa och här ligger kända byar som Champuluc, Gressoney och Alagna Valsesia. Här är det höga berg, fantastisk terräng och fin skidåkning. Sedan är ju Italien känt för maten, drycken och gästfriheten.

Vårt program – Dag för dag:
20 mars: Vi hämtar dig i Milano Malpensa dit du flyger på egen hand. Transfer från flygplatsen till Alagna Valsesia (ca 2 timmar)
20-24 mars: Inkvartering i Mirtillo Blu Apartments 4 pers varje lägenhet (4 nätter, hög standard)
21-23 mars: Skidåkning 3 fulla dagar med ski touring & bergsguider – inkl. liftkort
20-24 mars: Svenska färdledare och kock som lagar mat 2 av kvällarna
24 mars: Transfer tillbaka till Milano för hemresa

PRIS enl. ovan program: 6 550 SEK (Fullbokat)

Fredrik Hermelin & Hasse Nilsson  – The Search ® Adventures AB