top of page

OM OSS

IMG_20220731_140938_1.jpg

Vi skapar äventyr och upplevelser... Men är ingen resebyrå.


Vi planerar äventyr och bergsexpeditioner med anpassade program på uppdrag av företag och privatpersoner. Våra utvalda lokala leverantörer/ guider & samarbetspartners som vi samarbetar med, förmedlas sedan direkt till dig som kund.

Vi älskar äventyr och genomför själv flera olika äventyr eller expeditioner varje år. Som färdledare och guider och tillsammans med våra fantastiska lokala arrangörer runtom i världen upplever vi stora äventyr. Vill du följa med oss? 

Vår passion för Nepal, Afrika, Nordiska fjällvärlden, paddling och ski touring och off-pist skidåkning åkning tar oss regelbundet tillbaka till Kebnekaise-massivet, vandringsleder i Nepal, Ben Nevis i Skottland eller uppför Kilimanjaro’s vackra sluttningar.

Vi älskar också att besöka Batwa-pygméerna eller de dimhöljda och legendariska bergsgorillorna i Rwanda och Ugandas djungler.

På vintern och våren åker vi skidor och gör fantastiska ski-touring utflykter och toppturer med stighudar.

 

De kunder som låter oss guida dem, är äventyrare som genom åren ofta återvänder till oss för att få  fler upplevelser och mer äventyr. Det är det bästa betyget tycker vi.

Välkomna till - The Search Adventures! Riktiga äventyr, planerade av riktiga äventyrare.

Fredrik Hermelin

IMG_4380_2.JPG

Team The Search...

The Search ® Adventures har genom åren träffat fantastiska färdledare och guider på våra äventyr. Det är dom som gör skillnad på ett lyckat äventyr och som ger trygghet och vägledning i utmanande situationer. Vi har knutit ett par av dessa duktiga färdledare till oss och nu är dom återkommande på våra äventyr. Läs om våra färdledare och guider här.

IMG_20200904_102042.jpg

Fredrik Hermelin

Grundare och delägare av
The Search Adventures AB

Hängiven äventyrare som älskar vandra, åka skidor, isklättra och göra toppturer. Åker gärna på Gorilla-safari eller guidar på 

Ben Nevis och Kebnekaise

Hasse_guide.jpeg

Hasse Nilsson

Färdledare & Köksmästare

Hasse är en mycket omtyckt färdledare som gärna trackar efter bergsgorillor, åker skidor eller vandrar. Hasse är given på vilken road trip som helst.

IMG-20191102-WA0014.jpg

Rikard Egeriis

Fjäll och vandringsguide

Rikard är en super härlig, trygg färdledare och guide på fjället. Rikard är också en grym vandrare, klippklättrare, dykare & UV fotograf.

IMG-20210511-WA0203.jpg

Ram Silwal

Delägare och operativt ansvarig
för våra expeditioner

Uppväxt i Nepal med floden och bergen som lekplats. Detta har gjort honom till en erfaren guide, äventyrs-ledare och instruktör

838_40.jpg

Linnéa Svensson

Fjäll och vandringsguide

Linnéa är en öppen, social  och härlig guide samt van Kebnekaise-ledare. Det är glädje att vandra med henne på äventyret.

IMG_20200903_185136 (1)_edited.jpg

Carl Ericsson

Fjäll och vandringsguide

Carl har en imponerade meritlista av toppar och turer. Vår säkraste man på Kebnekaise och en mycket omtyckt färdledare. Carl har full koll på utrustning.

Hasse
Fredrik
bottom of page