OM OSS

Vi älskar äventyr och genomför flera olika äventyrsresor eller expeditioner varje år tillsammans med fantastiska lokala arrangörer, runtom i världen.

Vår passion för Nepal, Afrika, Nordiska fjällvärlden paddling och ski touring och off-pist åkning tar oss regelbundet tillbaka till Kebnekaise-massivet, vandringsleder i Nepal eller uppför Kilimanjaro’s sluttningar.

Vi älskar också att besöka Batwa-pygméerna eller de dimhöljda och mytomspunna bergsgorillorna i Rwanda och Uganda.

På vintern och våren åker vi skidor och gör fantastiska skid-touring utflykter och toppturer med stighudar. Gäster som kommer med oss är äventyrare som genom åren ofta återvänder till oss för att få  fler upplevelser. Det är det bästa betyget tycker vi.

Vi är ingen resebyrå
Vi planerar ditt äventyr med anpassade program och erfarna ledare samt leverans av utvalda lokala och väl beprövade arrangörer.

Våra samarbetspartners runtom i världen, är några av de bästa inom sina områden.

Välkomna till The Search Adventures! Äventyr, planerade av experter.

Fredrik Hermelin & Ram Silwal

IMG_4380_2.JPG

VÅRA GUIDER

The Search ® Adventures har genom åren träffat fantastiska färdledare och guider på våra äventyr. Det är dom som gör skillnad på ett lyckat äventyr och som ger trygghet och vägledning i utmanande situationer. Vi har knutit ett par av dessa duktiga färdledare till oss och nu är dom återkommande på våra äventyr. Läs om våra färdledare och guider här.

IMG_20200904_102042.jpg

Fredrik Hermelin

Grundare och delägare av
The Search Adventures AB

Hängiven äventyrare som älskar vandra, åka skidor, isklättra och göra toppturer. Åker gärna på Gorilla-safari eller guidar på Kebnekaise.

Hasse_guide.jpeg

Hasse Nilsson

Färdledare & Köksmästare

Hasse är en mycket omtyckt färdledare som gärna trackar efter bergsgorillor, åker skidor eller vandrar. Hasse är given på vilken road trip som helst.

IMG-20191102-WA0014.jpg

Rikard Egeriis

Fjäll och vandringsguide

Rikard är en super härlig, trygg färdledare och guide på fjället. Rikard är också en grym vandrare, klippklättrare, dykare & UV fotograf.

IMG-20210511-WA0203.jpg

Ram Silwal

Delägare och operativt ansvarig
för våra expeditioner

Uppväxt i Nepal med floden och bergen som lekplats. Detta har gjort honom till en erfaren guide, äventyrs-ledare och instruktör

838_40.jpg

Linnéa Svensson

Fjäll och vandringsguide

Linnéa är en öppen, social  och härlig guide samt van Kebnekaise-ledare. Det är glädje att vandra med henne på äventyret.

IMG_20200903_185136 (1)_edited.jpg

Carl Ericsson

Fjäll och vandringsguide

Carl har en imponerade meritlista av toppar och turer. Vår säkraste man på Kebnekaise och en mycket omtyckt färdledare. Carl har full koll på utrustning.