Skotska högländerna inkl. topptur på Ben Nevis


Bara 30 minuter från Glasgows flygplats breder Loch Lomonds Nationalpark ut sig med sina fantastiska vyer, slott, öar och golfbanor. Det var här vi först förlorade oss i Skottland. Runt varje krök blev det bara gemytligare, vackrare och gästfriheten hos skottarna nådde oanade höjder.


Vi fann små byar med gemytliga pubar, bed & breakfast-ställen med bästa maten och historiska vandringsleder i Rob Roys, Robert The Bruce's, William Wallace's, Robert Burns fotspår.


Vå arbetar nu febrilt på att skapa ett enastående program för dig som vill ha en totalupplevelse av vandring, äventyr och gemyt på 5 dagar. Vi tänker inkludera en topptur via Pony Trail på Ben Nevis och valmöjligheten att köra 4x4 Land Rover Defenders, Åka Ribbåt på Loch Lomond, Flugfiska eller köra Mountain Bike i bergen runtomkring.


Det lutar åt att vi åker veckan efter skolavslutningen och veckan innan midsommar. Sådär mitt i fina juni månad. Allt är inte klart, men om du hör av dig på knappen nedan, vet vi att du är intresserad och kommer tillbaka till dig inom en vecka 10 dagar.
22 visningar

Senaste inlägg

Visa alla