top of page

Leave No Trace

Uppdaterat: 29 sep. 2021


Vi arbetar med tydliga mål, att hela tiden bli bättre på att tänka rätt, göra rätt och dela vår insikt och kunskap med alla våra kunder och äventyrare.


Turism med rätt inställning från oss som arbetar som guider och färdledare främjar en ökad kunskap och respekt för både människor och natur.


Oavsett när och var vi vandrar, ser vi det som vår skyldighet att alltid försöka lämna så lite spår efter oss som möjligt. Alla våra expeditioner har en tydlig kravställning på våra kunder, leverantörer, lokala guider, lodger och hotell.


Det är vårt ansvar är att alltid ta tillvara på möjligheten att lämna platser vi besöker i ett ännu bättre skick än när vi kom dit. En av de aktiviteter som vi alltid tar oss för, är att plocka upp skräp, plast, burkar, flaskor och sådant som inte tillhör naturen.


Alla våra deltagare får en nylonpåse av återvunna fisknät för att samla skräp och sitt eget emballage som t.ex. batteriförpackingar, chokladpapper, våtservetter eller dylikt. Allt vi tar med oss ut på våra resor, tas också tillbaka för att kunna återvinnas och komposteras på ett korrekt sätt.- Leave No Trace - Outdoor Ethics -31 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page